Over Ons

Titan LNG maakt aardgas overal beschikbaar

 

Titan LNG is een vooraanstaande leverancier van Full-service LNG oplossingen voor industriële bedrijven en de scheepvaart in Europa. Titan LNG transporteert gas in vloeibare vorm naar uw locatie. LNG wordt daar opgeslagen en voor gebruik gasvormig gemaakt. Het is ons doel om al het olie- en propaanverbruik te vervangen door schonere en voordelige LNG.

Titan LNG levert LNG aan scheepvaart bedrijven en eigenaren van LNG bunkerstations per vrachtwagen. Titan LNG biedt een full-service oplossing, inclusief project planning van bunkeroplossingen. Verder biedt Titan LNG risico-managementdiensten die prijsfluctuaties in de inkoopprijzen kunnen lenigen.

Ons team van experts heeft meer dan 20 jaar ervaring in de wereldwijde LNG en gasmarkten. Als onderdeel van de IVECO Schouten Groep gelooft Titan LNG sterk in lange termijn klantenrelaties. Wij leveren full-service oplossingen om een voordelige en schonere energielevering voor onze klanten te realiseren.
Rolande LNGzusterbedrijf van Titan LNG, levert LNG aan de transportsector. Rolande LNG is in deze sector de marktleider en opereert inmiddels 13 LNG tankstations en verkoopt en least LNG-trucks aan transportondernemingen.

Zowel Rolande LNG als Titan LNG zijn gelieerd aan de IVECO Schouten Group. Dit bedrijf werd in 1969 door Izak Schouten opgericht en was van origine actief in truckonderhoud. De volgende generatie, Fred Schouten, heeft het familiebedrijf uitgebreid met een netwerk van 9 dealerships en 6 sub-dealerships. Het bedrijf levert onder meer lease-oplossingen voor trucks en bestelbussen. Het bedrijf heeft een omzet van rond de 50 miljoen Euro per jaar.